PresseklippPresseklipp.htmlshapeimage_1_link_0
SponsorerSamarbeidspartnere.htmlshapeimage_2_link_0
KontaktKontakt.htmlshapeimage_3_link_0
fotogalleriFotogalleri/Fotogalleri.htmlshapeimage_4_link_0
Stiftelsen HelseklovnerStiftelsen_Helseklovner.htmlshapeimage_5_link_0
Møt klovneneKlovnene.htmlshapeimage_6_link_0
HelseklovnHelseklovn.htmlshapeimage_7_link_0
Klovnene presenterer seg

Velkommen til oss!

Kjære du som havnet hos oss, Norges første sykehusklovner!


Velkommen skal du være til å bli kjent med oss. Vi har den ære å gå inn i Sykehusklovnene i Norge sin virksomhet, men fortsetter

Stiftelsen Helseklovner, som har klovne aktivitet for sykehhjem/aldershjem, holder foredrag/kurs og tar minglejobber m.m.over hele landet. Regnbueklovnene for eldre: foreløpig er vi to, Torunn Fisketjøn og Siv Elisabeth Øvsthus, daglig leder Stiftelsen Helseklovner. Vi har god fartstid og veldig gode referanser fra sykehjem og aldershjem, psykologer og andre faggrupper. Her på sidene vil du bli kjent med 5 klovner, med Roseane Dos Reis, Karin Stautland og Stein Ove Tellefsen Øygardslia. Vi er Bergens glade helseklovner som også er sykehusklovner som medlemmer av Sykehusklovnene.no - med linken:

http://www.sykehusklovnene.no

Administrasjon i Sykehusklovnene ligger i Oslo. Den aktiviteten har egne konti, så ønsker du å gi støtte til barn og unges besøk på sykehusene?

Gi en gave til konto nr: 1503 03 54769. Merk evt. innbetalingen med det sykehuset du ønsker at pengene skal gå til.Se på klovnebilder!

Hemmelig

Hva skjer?

Se på klovnebilderFotogalleri/Fotogalleri.htmlFotogalleri/Fotogalleri.htmlshapeimage_23_link_0