PresseklippPresseklipp.htmlshapeimage_1_link_0
SponsorerSamarbeidspartnere.htmlshapeimage_2_link_0
KontaktKontakt.htmlshapeimage_3_link_0
Møt klovneneKlovnene.htmlshapeimage_4_link_0
SykehusklovnHelseklovn.htmlshapeimage_5_link_0
fotogalleriFotogalleri/Fotogalleri.htmlshapeimage_6_link_0
Velkommen.htmlVelkommen.html
Stiftelsen Helseklovnershapeimage_10_link_0

Organisasjons informasjon

Stiftelsen Helseklovner


RegnskapOrganisasjonsnr. 995 174 162Organisasjonsform: Stiftelse.Kontonr: 6504 05 30384Kontakt: Siv Øvsthus, siv@helseklovner.noFormålsparagraf

Stiftelsen Helseklovner, stiftet i oktober 2010, har det formål å hjelpe syke via kunstnerisk kommunikasjon.

Med skapende arbeid som klovnebesøk og lignende aktiviteter skal stiftelsen i samarbeid med pårørende og helsepersonell støtte personer som er kommet i en vanskelig livssituasjon. Videre skal stiftelsen drive informasjonsvirksomhet.

Stiftelsen Helseklovner sitt formål er å hjelpe syke barn unge og voksne som gjennom sin kunst gir klovnebesøk som lindrer og gir energi til selv å kunne kjempe imot sin sykdom. 


Vår profil er at all aktivitet skal være drevet med full regnskapskontroll og nøktern men sikker økonomi Vi har strenge etiske krav og har kvalitetssikring med evaluering og planlegging med psykologer og andre tverrfaglige ansatte i helsevesenet. Vår liverfaring får oss til å se viktigheten av å spre den kunnskap vi har opparbeidet oss, å gi videre til nye generasjoner den gode livsenergi vi selv er i stand til å søke og finne.  Den er vårt gull, også for barna som er syke er den gull verdt.

Å forvalte energi og foredle den i helseøyemed er en faglig kompetanse.


Styret har møter jevnlig og engasjerer seg ved å se til at kvaliteten på arbeidet sikres gjennom gjennomføring av mål og delmål. Vår aktivitet skal være sikret gjennom kompetansemål og kvalitetsmål. Kortsiktige mål er å levere godt arbeid hver dag, gjøre noe oppløftende men også meningsskapende for barn og voksne pårørende og ansatte ved ethvert møte.

Langsiktige mål er å få en stabil økonomi og å være en kompetanse andre får ta del i.

Her kan du laste ned styredokumentene våre:

  1. Punkttegn Årsmelding 2012

  2. Punkttegn Budsjett 2013